Fox News Weatherman venijnig geslagen door een groep tieners in de NYC Subway

23 Jan 2023

Fox News Weatherman venijnig geslagen door een groep tieners in de NYC Subway

Instagram/@adamklotzfnc

Fox News-meteoroloog Adam Klotz onthulde dat hij zondagochtend vroeg met geweld werd aangevallen door een groep van "zeven of acht tieners" tijdens een metrorit in New York City, waardoor hij gekneusde ribben, zwarte ogen en snijwonden opliep over zijn gezicht.

Klotz, die sinds 2017 bij het netwerk werkt, plaatste zondagochtend twee video's op zijn Instagram-account waarin de woordenwisseling en de nasleep werden beschreven. Bovendien zei hij dat wetshandhavers ten minste een paar van de aanvallers hadden aangehouden.

"Hoor me echter: je zou die andere man moeten zien", grapte Klotz in de eerste video terwijl hij zijn verkleurde gezicht onthulde. "Mijn kant - oh, niet lachen - mijn kant is zoveel erger dan mijn gezicht."

De weerman merkte verder op dat de "andere man" eigenlijk "vijf of zes kinderen" was voordat hij zich hardop afvroeg "waar zijn de ouders" en hen vroeg om niet "je kinderen midden in de nacht mensen in elkaar te laten slaan". .”

Klotz riep een veel serieuzere toon op en plaatste een paar uur later nog een clip op sociale media waarin hij meer details gaf over de woordenwisseling.

"Ik heb het gevoel dat die laatste post lijkt alsof ik niet serieus was. Alsof dit niet echt was, 'zei hij terwijl hij de camera inzoomde op zijn verwondingen aan het gezicht. "Maar ja, toen hij gisteravond thuiskwam van het kijken naar de [New York] Giants-wedstrijd in een bar, in de metro, werd deze oudere heer lastiggevallen door een groep van zeven of acht tieners."

Klotz vervolgde: "En ik had zoiets van: 'Hé jongens, stop ermee.' En ze besloten: 'Oké, hij gaat het niet krijgen, dan gaan jullie het krijgen!' En jongen, deden ze dat? geef het aan mij. Ze hadden me op de grond - mijn ribben zijn ook allerlei gekneusd. Ze hebben hun hits binnen!”

De meteoroloog merkte wel op dat de man die in eerste instantie door de groep werd bedreigd, "uit hun boete kwam" en dat de "politie een paar van deze kinderen pakte" na de aanval.

Volgens politiebronnen die met de New York Post spraken, confronteerde Klotz de tieners in trein nr. 1 rond 01.15 uur. De tieners vluchtten de trein uit bij de halte 18th Street en drie van hen werden kort daarna door de politie aangehouden. .

Verhaal gaat verder

Uiteindelijk werden de drie tieners - tussen 15 en 17 jaar oud - volgens een vertegenwoordiger van de New Yorkse politie snel vrijgelaten.

"Jongerenrapporten werden opgesteld en hun ouders werden gebeld om ze op te halen", zei de vertegenwoordiger van de NYPD.

“Ik heb een paar röntgenfoto's gemaakt. Ik ben ok. Dit gaat allemaal genezen', verklaarde Klotz in de tweede video, sarcastisch toevoegend: 'Het is allemaal goed! Je weet wat ik bedoel? New York City! New York City! Aha, wat een plek. De Big Apple!”

Fox News reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar, en Klotz weigerde commentaar te geven toen hij werd bereikt door The Daily Beast.

Fox News, met het hoofdkantoor in Manhattan, heeft onlangs de toename van gewelddadige misdaad in de stad gebruikt om democratische politici en het liberale strafrechtbeleid te bekritiseren en New York te omschrijven als een "hellhole". Terwijl de algehele misdaadverslaggeving van het netwerk onmiddellijk na de tussentijdse verkiezingen van vorig jaar aanzienlijk daalde, bleef Fox News zich intensief richten op de "misdaadcrisis" in de grootste stad van het land.

Tegelijkertijd zijn Fox News-persoonlijkheden rechtstreeks getroffen door stedelijk geweld. Voorafgaand aan de aanval op Klotz werd afgelopen zomer de jongere broer van Fox News-analist Gianno Caldwell doodgeschoten in Chicago.

Lees meer bij The Daily Beast.

Ontvang de grootste primeurs en schandalen van de Daily Beast rechtstreeks in je inbox. Meld u nu aan.

Blijf op de hoogte en krijg onbeperkte toegang tot de ongeëvenaarde rapportage van de Daily Beast. Abonneer u nu.