De #1 bestelling om nooit te maken bij Texas Roadhouse, zegt diëtist

23 Jan 2023

De #1 bestelling om nooit te maken bij Texas Roadhouse, zegt diëtist

Als je zin hebt in wat rood vlees, zin hebt in enorme steakhouse-waardige porties, of gewoon geen zin hebt om 's avonds te koken, dan is er niets beter dan Texas Roadhouse. Dit restaurant heeft iets voor elke carnivoor in je leven - de keten biedt een enorme selectie van met jus gesmoorde ribben, op het platteland gebakken klassiekers en wat lijkt op elk stuk biefstuk onder de zon. Texas Roadhouse gaat een stap verder dan uw typische steakhouse-keten door klanten toe te staan ​​hun steaks af te werken met jus, kaas en meer, terwijl ze een brede selectie gefrituurde hapjes aanbieden die echt een schot in de roos zijn bij diners.

Als u zich aan een strikt dieet moet houden of gewoon een hoop vet en zout wilt vermijden, kan dineren bij Texas Roadhouse aanvoelen als navigeren door een mijnenveld. Je zou ervoor kunnen kiezen om een ​​salade of wat gegrilde zalm te bestellen als je iets wilt dat je eetplan voor de week niet zal doen zinken, maar als je deze keten raakt, wil je waarschijnlijk graven in wat gefrituurde karbonades of een groot medium -zeldzame entrecote.

Van alle maaltijdcombinaties en bestellingen die je in het restaurant kunt plaatsen, zou je kunnen verwachten dat een in boter gebakken porterhouse of een gefrituurde kip als de meest ongezonde optie op het menu staat. Als u uw dieet op het goede spoor wilt houden, kunt u beginnen met het vermijden van voorgerechten en het minst gezonde menu-item van Texas Roadhouse.

Blijf uit de buurt van dit voorgerecht.

texas roadhouse

"Na het bekijken van de voedingswaarde-informatie voor het menu, is de cactusbloesem het slechtste wat je kunt bestellen bij Texas Roadhouse," vertelde Jesse Feder, RDN, CPT bij My Crohns and Colitis Team aan Eat This, Not That!

p>

"Dit item is om verschillende redenen het slechtste. Het heeft de meeste calorieën (2.250 om precies te zijn) op het menu en het is slechts een aperitief. 2.250 calorieën is meer dan wat je gemiddeld op een dag zou moeten eten persoon. Het bevat ook 135 gram vet, 26 gram verzadigd vet en 36 gram suiker! Het heeft heel weinig voedingswaarde en is het slechtste om te bestellen."

Verhaal gaat verder Eet dit, niet dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Al het slechte, allemaal op één plek.

texas roadhouse server

De Cactus Blossom bevat niet alleen meer dan een dag aan calorieën en vet - het product zit ook boordevol zout. Het item bevat 5.000 mg zout, wat betekent dat je meer dan twee dagen zout zou consumeren als je dit hele voorgerecht in één keer eet. Hoewel de Cactus Blossom er vanuit gezondheidsoogpunt ongelooflijk slecht uitziet, wordt het alleen maar erger als je rekening houdt met dipsauzen.

Je kunt het een beetje gezonder maken als je het probeert.

texas roadhouse gegrilde zalm

"Het toevoegen van extra dipsauzen kan honderden extra calorieën en grammen vet toevoegen aan je bestelling," legde Feder uit.

Zelfs als je Texas Roadhouse tegenkomt met de bedoeling een salade, gegrild stuk vis of een ander gezonder menu-item te bestellen, kun je al je voedingsvooruitgang ongedaan maken met dit ene menu-item. Als je zin hebt in een aperitief, maar geen zin hebt in een hoop vet, kun je een kopje Texas Red Chili met bonen pakken voor een goed geportioneerd voorgerecht dat niet veel calorieën of zout bevat.< /p>

GERELATEERD: 6 slechtste steakhouse-bestellingen om nu weg te blijven

Definitieve consensus:

texas roadhouse bloomin onion

Hoewel de Cactus Blossom met gemak het meest ongezonde item is bij Texas Roadhouse, betekent dit niet dat je weg kunt komen met het eten van al het andere op het menu.

Een versie van dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd op 5 oktober 2022. Het is bijgewerkt met nieuwe informatie.